Njut av den antika bad glädjen! Furo-terrasspool är en pool I toppklass I japansk stil

I en frisk kropp finns det en sund ande! Det var denna välkända fras som inspirerade Lingalaids-mästare att skapa något riktigt bra och lyxigt. De tog inspiration från japanerna. För att ge ett varmt och behagligt nöje till människors hem skapade japanerna ett fyrkantigt, kompakt och uppvärmt terrasspool som heter FURO. Lingalaids exklusiva terrasspool heter också FURO till dess ära. Ett avkopplande varmt bad är tillgängligt för alla!

DJI 0110 1024x575 1 | 2022Terrasspoolen FURO är en trevlig hemma spa i japansk design. Badet har ett lyxigt utseende vilket fångar gästernas blick vart du nu ens placerar de på tomten, terrassen eller i din trädgården. Den är som en ovärderlig juvel!

Lingalaids mål har alltid varit att erbjuda något som kan skapa en god och lyxig känsla i kundernas egna hem. FURO är en ekonomisk, trevlig, hållbar och stor pool som rymmer många personer samtidigt. Terrasspoolen är tillräckligt stort för att rymma hela din familj och även har plats för några extra vänner.

Lingalaids terrasspool är gjorda av högkvalitativa material för att de ska hålla längre. Vi använder oss av glasfiber och behandlar det med noggrannhet så utan på insidan blir glansig och fin.

FURO terrasspoolen kan skapa en känsla av Japan direkt i din trädgård utan att behova resa till Japan. Så Furo är inte bara ett terrasspool, utan även en uråldrig ritual som läker både kropp och själ. Terrasspoolen kan användas hela året runt – både på varma sommarkvällar eller på kalla vinterdagar.

Att ta en dopp i terrasspoolen kan sänka både stressnivån, ge god effekt på hjärtat och lindra dina ryggsmärtor. Modellen Agne Vaher säger att terrasspoolen har blivit en del av hennes liv – ibland fastnar hon i vattnet upp till tre timmar. ”Efter långa hektiska dagar på jobbet är terrasspoolen något som kan få mig att slappna av och sova bättre” berömmer Agne och lägger till att ”En dopp efter träning kan vara väldigt bra för musklerna att kunna återhämta sig snabbare “

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kunder rekommenderar

Google reviews 4.8 ★★★★★


 • Örjan M. ★★★★★

  Vi är mycket nöjda med vårt köp av badtunna från Lingalaid. Tunnan är rejäl och av mycket god kvalitet och rymmer åtta personer. Vi valde en stor kamin i syrafast rostfritt stål eftersom vi tar upp havsvatten som är suverän att elda i. Vi fick mycket bra information och vägledning samt mycket trevligt bemötande genom hela köpet. Snabb leverans och mycket prisvärt. Vi kan verkligen rekommendera Lingalaid!

 • Andy K. ★★★★★

  Det verkar som om vi valde rätt, det finns ju egentligen en hel del att välja mellan. Har stora förväntningar på helgens bastubad följt av ett kallt dopp i tunnan!
  Man kan inte tänka sig något härligare. Och när vädret blir kyligt så blir det omvänt badnöje. Tunnan var till och med enklare att installera än förväntat. Mycket lätt att sköta och tvätta. Tack till mästarna och produktutvecklaren som kom på plats för att justera tömningen. Det skulle kanske vara en bra idé att ha en större tömningsventil i urvalet för snabbare tömning av tunnan.
  Rekommenderar till alla, ni får en suverän badtunna även om priset är en aning högre!
  Andres och Helily från Jõulumäe i Pärnu län.

 • Härmo H. ★★★★★

  Ett företag med rejäla kunskaper och erfarenhet som sätter värde på att hålla överenskommelser!
  Priset är i proportion till produkternas kvalitet!

  Henry T. ★★★★★

  Lingalaids båtar är av en helt annan klass jämfört med andra på marknaden. Företagets utvecklingsarbete och arbetsattityd är kanonbra! Jag önskar lycka till, framgång och mer samarbete i framtiden :-)

  Jane P. ★★★★★

  Högklassig service både innan och efter köpet. Marknadens mest exklusiva och intelligenta produkt.

 • Lisa W. ★★★★★

  Vi är otroligt nöjda med hela vår upplevelse med Lingalaid. Superproffsig support och kommunikation med det svenska ombudet Marlen. Vi fick snabbt svar på alla våra frågor vilket gjorde att vi kände oss trygga i vårt val. När sedan leveransen kom bara några dagar efter beställning så blev vi glatt överraskade över vilken fantastiskt fin tunna vi valt! Hög kvalitét och så snygg!

  Försäljning

  M-F 8:00-17:00

  Teknisk support

  M-F 8:00-17:00

  Marknadsföring