Modell Agne Vaher rekommenderar: förbränn kalorier även efter träning medan du kopplar av i en terrasspool

DSC 0029 | 2022Jag upptäckte Lingalaids terrasspooler via sociala medier och de fångade min uppmärksamhet med både sin enkla, snygga design och sina fördelar. Även pris-kvalitetsförhållandet såg bra ut,“ säger toppmodell Agne Vaher.

Numera har terrasspoolen blivit en del av Agnes vardagliga liv – ibland njuter hon av badet så länge som tre timmar i sträck. „Stressen minskar omedelbart och avsevärt när jag ligger och myser i poolen, den ger en bättre sömn och en känsla av välmående efter långa arbetsdagar!“ berömmer Agne sin pool och lägger till: „Dessutom är det mycket nyttigt att vila musklerna efter träning och en annan fördel är ju att kaloriförbränningen fortsätter något.“

Hon rekommenderar Lingalaids terrasspooler till alla eftersom de gör gott för både kropp och själ. „Barnfamiljer bör uppskatta de mest – de ger massor med glädje och roliga aktiviteter!“ säger Agne.

Minimalistiska men lyxiga terrasspooler

Agne är en av många som har blivit förtjusta i Lingalaids terasspooler – de syns nämligen allt oftare i trädgårdar och på terrasser.

Orsakerna är flera. Till att börja med kan man nämna terrasspoolens unika utseende som gör den till ett perfekt element i trädgårdsdesignen. Ofta väljer människor, till exempel, att göra terrasspoolen till en centralpunkt i trädgården genom att plantera skuggande träd och buskar runt om den och bygga ut gångar och en uteplats för avkoppling. Poolen passar även utmärkt som ett designelement på till exempel en radhusterrass. Terrasspoolen monteras in i terrassen så att den är i nivå med allt annat och inte blir allt för utstickande. En terrasspool är samtidigt både minimalistisk och riktigt lyxig.

Terrasspooler från Lingalaid kräver inget större underhåll – man använder ett filtersystem och rengöringstabletter.

FDSC 0279 | 2022Stresslindrare och kaloribrännare

En terrasspool har mycket mer att erbjuda än bara ett snyggt utseende. En viktig fördel att nämna är det mysiga bubbelsystemet – en naturlig form av terapi med många läkande och avslappnande effekter.

Stigande bubblor av uppvärmd luft i kombination med massagesystemet masserar hela kroppen och berikar blodcirkulationen med syre. Ett varmt bad höjer andnings- och hjärtrytmen och minskar samtidigt blodtrycket och muskelspänningen. Temperaturväxlingen stimulerar dessutom det autonoma nervsystemet, stärker kärlsystemet och kroppens motståndskraft samt hjälper att rensa ut restämnen. Ett varmt bad hjälper även vid sömn- och ämnesomsättningsproblem och är en effektiv stressminskare.

Många väljer liksom Agne att använda sin terrasspool som en kaloribrännare. Avkoppling i en terrasspool förbränner en hel del kalorier (ca 280 kal per timme) vilket verkar mot celluliter, har en smalnande effekt och bränner fett. Är det inte skönt att helt enkelt ligga och mysa i badet medan kalorier bränns?

En terrasspool kan användas året runt – såväl på varma sommarkvällar som på snöiga vintermorgnar! Under sommaren är det härligt att svalka sig i vattnet och på vintern är det extra skönt att ta ett varmt bad när det är kallt i luften. Det är dessutom ett roligt och upplevelserikt sätt att fira kalaser och tillställningar, som glädjer både barn och vuxna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kunder rekommenderar

Google reviews 4.8 ★★★★★


 • Örjan M. ★★★★★

  Vi är mycket nöjda med vårt köp av badtunna från Lingalaid. Tunnan är rejäl och av mycket god kvalitet och rymmer åtta personer. Vi valde en stor kamin i syrafast rostfritt stål eftersom vi tar upp havsvatten som är suverän att elda i. Vi fick mycket bra information och vägledning samt mycket trevligt bemötande genom hela köpet. Snabb leverans och mycket prisvärt. Vi kan verkligen rekommendera Lingalaid!

 • Andy K. ★★★★★

  Det verkar som om vi valde rätt, det finns ju egentligen en hel del att välja mellan. Har stora förväntningar på helgens bastubad följt av ett kallt dopp i tunnan!
  Man kan inte tänka sig något härligare. Och när vädret blir kyligt så blir det omvänt badnöje. Tunnan var till och med enklare att installera än förväntat. Mycket lätt att sköta och tvätta. Tack till mästarna och produktutvecklaren som kom på plats för att justera tömningen. Det skulle kanske vara en bra idé att ha en större tömningsventil i urvalet för snabbare tömning av tunnan.
  Rekommenderar till alla, ni får en suverän badtunna även om priset är en aning högre!
  Andres och Helily från Jõulumäe i Pärnu län.

 • Härmo H. ★★★★★

  Ett företag med rejäla kunskaper och erfarenhet som sätter värde på att hålla överenskommelser!
  Priset är i proportion till produkternas kvalitet!

  Henry T. ★★★★★

  Lingalaids båtar är av en helt annan klass jämfört med andra på marknaden. Företagets utvecklingsarbete och arbetsattityd är kanonbra! Jag önskar lycka till, framgång och mer samarbete i framtiden :-)

  Jane P. ★★★★★

  Högklassig service både innan och efter köpet. Marknadens mest exklusiva och intelligenta produkt.

 • Lisa W. ★★★★★

  Vi är otroligt nöjda med hela vår upplevelse med Lingalaid. Superproffsig support och kommunikation med det svenska ombudet Marlen. Vi fick snabbt svar på alla våra frågor vilket gjorde att vi kände oss trygga i vårt val. När sedan leveransen kom bara några dagar efter beställning så blev vi glatt överraskade över vilken fantastiskt fin tunna vi valt! Hög kvalitét och så snygg!

  Försäljning

  Teknisk support

  Marknadsföring