Grete Paia, den sexigaste kvinnan i Estland: Jag älskar att bada i badtunnan, som en skönhetsbehandling för kroppen

Mina föräldrar har alltid skrattat över att jag är som en fisk i vattnet. Redan från rätt ung ålder. Varje gång när vi gick ner till stranden var jag den första som sprang in och den sista som kom ut. Vatten har alltid varit någonting väldigt terapeutiskt för mig”, erkänner sångerskan Grete Paia.

AD9A9149 | 2022Så det är inget konstigt med att Grete tycker om att bada i badtunnor. ”På senare år har jag börjat spendera mer och mer tid i mitt barndomshem på Ösel. En dag tänkte jag att det skulle vara så perfekt att ha en badtunna där. Jag har försökt övertala familjen i flera somrar nu, men än så länge har de inte lyckats. Men så började jag skrämma dem med att jag ska införskaffa höns istället. Därefter verkade idén om badtunnan inte vara något konstigt alls, då alla ville gärna slippa mina höns.”, skrattar Grete.

Bland familjemedlemmar visade Gretes mormor vara den första interessanten om att införskaffa en badtunna, hon tog upp förfrågan redan i våras. ”Jag tror att covid har definitivt gjort sitt genom att man inte längre kunde besöka olika spa, utan nu ville alla införskaffa sig badtunnor för att ha det i sin trädgård.”, konstaterar sångaren.

Även Grete har nu införskaffat sig en snygg badtunna till sin sommarställe på Ösel och det kommer ifrån Lingalaid.i ”Designen på Lingalaids badtunnor är vacker och jag har också fått intrycket att de erbjuder badtunnor till högsta kvalitet. Deras kundbemötande är också väldigt personlig, vilket gjorde att jag kunde anpassa alla extrafunktioner och paketets innehållet helt själv utifrån just mina egna önskemål”, berömmer den unga kvinnan .

Grete valde ut den bästa och lyxigaste modellen utifrån Lingalaids produktsortiment: Lux. ”Om du redan ska köpa en badtunna så snålar man inte – utan du skapar din dröm badtunna så du kan vara nöjd i många, många år framåt. Lux har flest tillbehör och dess insida är anpassad efter kroppens kurvor. Jag gillade dessutom faktumet att den hade en integrerad ugn och att den blev en del av badtunnan och inte en separat sådan. Dessutom är Lux riktigt vackert i trädgården ”Förklarar Grete. Förresten, den integrerade ugnen har en vacker glasdörr som skapar en effekt av verklig eldstad i mörkret.

Badtunnan Lux rymmer upp till sju- åtta personer åt gången, så du kan bada bekvämt även med en större grupp vänner. ”Jag kan inte än säga vem som kommer att använda badtunnan mest. Förmodligen är jag och mina vänner, men jag hoppas att min mamma, pappa och farföräldrar använder det”, säger Grete och tillägger: ”På jobbet kommunicerar jag mycket med andra, så stunder som jag spenderar ensam är som semester för mig. Jag tror att badtunnan blir en riktigt bra ställe för att vara ensam och koppla bort efter jobbet.”

I allmänhet har Grete alltid varit en väldigt stor spa besökare, men under de senaste åren har hon varit så upptagen att hon inte har lyckats vara ledig så mycket. Nu, tack vare badtunnan, är det möjligt att njuta av ett litet hemma spa mitt i trädgården! ”Jag tror att hemmaspa faktiskt är det bästa alternativet”, säger hon.

AD9A7463 | 2022Nyligen utsågs Grete också till den sexigaste kvinnan i hela Estland. Sångaren nämner att om man tar hand om sig själv och vilar lite så kommer det visas även på kroppen. ”Självklart är tempot i mitt liv för tillfället alldeles för kaotiskt. Det finns perioder där jag bara sover i fyra timmar om nätterna… Det fungerar för tillfället då jag fortfarande är 26 år, men snart så småningom bör jag tänka om och se till att jag får tillräckligt med timmar för mitt skönhetssömn ” skrattar Grete och säger sedan med en mer allvarlig ton i röst,” Men annars är det definitivt viktigt att vila, slappna av och ta hand om sig själv. Att vara sexig och självsäker, kommer från att man själv mår bra, avslappnad och bekväm i sitt egna kropp.”

Grete rekommenderar att lägga tid på att ta hand om sig själv för att kunna må bra. ”Även en hel kväll eller en timme med sig själv kan göra stor skillnad” Vatten är ändå bra för huden i alla fall.”

Även om badtunnan är för användning hela året året om så längtar Grete särskilt emot att vinter bada. ”Tänk dig att det är 15 grader ute. Du har en liten mössa på huvudet, tar en varm dopp i badtunnan och hoppar sedan in i snön! På vintern är badtunnan en helt ny upplevelse”, säger hon.

Om du vill vara lika vacker, självsäker och utvilad som Grete, kika in på utbudet av Lingalaids badtunnor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kunder rekommenderar

Google reviews 4.8 ★★★★★


 • Örjan M. ★★★★★

  Vi är mycket nöjda med vårt köp av badtunna från Lingalaid. Tunnan är rejäl och av mycket god kvalitet och rymmer åtta personer. Vi valde en stor kamin i syrafast rostfritt stål eftersom vi tar upp havsvatten som är suverän att elda i. Vi fick mycket bra information och vägledning samt mycket trevligt bemötande genom hela köpet. Snabb leverans och mycket prisvärt. Vi kan verkligen rekommendera Lingalaid!

 • Andy K. ★★★★★

  Det verkar som om vi valde rätt, det finns ju egentligen en hel del att välja mellan. Har stora förväntningar på helgens bastubad följt av ett kallt dopp i tunnan!
  Man kan inte tänka sig något härligare. Och när vädret blir kyligt så blir det omvänt badnöje. Tunnan var till och med enklare att installera än förväntat. Mycket lätt att sköta och tvätta. Tack till mästarna och produktutvecklaren som kom på plats för att justera tömningen. Det skulle kanske vara en bra idé att ha en större tömningsventil i urvalet för snabbare tömning av tunnan.
  Rekommenderar till alla, ni får en suverän badtunna även om priset är en aning högre!
  Andres och Helily från Jõulumäe i Pärnu län.

 • Härmo H. ★★★★★

  Ett företag med rejäla kunskaper och erfarenhet som sätter värde på att hålla överenskommelser!
  Priset är i proportion till produkternas kvalitet!

  Henry T. ★★★★★

  Lingalaids båtar är av en helt annan klass jämfört med andra på marknaden. Företagets utvecklingsarbete och arbetsattityd är kanonbra! Jag önskar lycka till, framgång och mer samarbete i framtiden :-)

  Jane P. ★★★★★

  Högklassig service både innan och efter köpet. Marknadens mest exklusiva och intelligenta produkt.

 • Lisa W. ★★★★★

  Vi är otroligt nöjda med hela vår upplevelse med Lingalaid. Superproffsig support och kommunikation med det svenska ombudet Marlen. Vi fick snabbt svar på alla våra frågor vilket gjorde att vi kände oss trygga i vårt val. När sedan leveransen kom bara några dagar efter beställning så blev vi glatt överraskade över vilken fantastiskt fin tunna vi valt! Hög kvalitét och så snygg!

  Försäljning

  M-F 8:00-17:00

  Teknisk support

  M-F 8:00-17:00

  Marknadsföring