En hälsobringande badtunna – det bästa sättet att tillbringa pensionstiden i ett hemmaspa, läs mer om varför!

De varma sommardagarna har nu gått för året och framför oss har vi höst- och viB7A3482 | 2022 ntertiden. Håll dig varm trots allt med Lingalaids oerhört beständiga och högkvalitativa badtunnor. Dopp i badtunnor är särskilt nyttiga för äldre som kan ha mer problem med t.ex. ledvärk eftersom badtunnor bidrar till en god hälsa!

Genom att ta ett bad i en badtunna slappnar du av musklerna, stimulerar blodcirkulationen och ger kroppen en härlig värmekänsla just under den kalla årstiden. Det är ett utmärkt alternativ till en vanlig bastu! Dessutom får du en behaglig muskelmassage av bubbel- och massagesystemet.

Framför allt vill vi nämna badtunnans positiva effekt på nervsystemet och blodcirkulationen. Ett varmt bad ökar andnings- och hjärtrytmen, sänker blodtrycket och minskar muskelspänningar. Temperaturväxlingen stimulerar det vegetativa nervsystemet samt stärker hjärt-kärlsystemet och kroppens motståndskraft. Bad hjälper dessutom att föra ut restämnen ur kroppen, renar huden och gör den slätare. Varmt vatten lugnar och återupplivar kroppen och har även en viss smärtlindrande effekt. Varma bad hjälper även vid sömn- och ämnesomsättningsproblem.

Lingalaids badtunna passar perfekt för dig som är pensionär, eftersom att du kan bygga ett eget hemmaspa med en mysig oas hemma. En egen oas hemma är alltid bättre än ett allmänt spa – hemma hos dig behöver du inte vara rädd för någon pandemi.

Mor- och farföräldrarnas dag närmar sig. Varför inte överraska sina äldre nära och kära med en hälsobringande badtunna? Lingalaid erbjuder både eluppvärmda och veduppvärmda badtunnor, så du kan välja efter dina behov och önskemål.

B7A3964 | 2022Effektiv mot förkylning

När kroppen är van vid temperaturväxlingar har den bättre motståndskraft mot förkylningssjukdomar, det är just därför man borde överväga att ha en badtunna på terrassen eller i trädgården hemma. Terrassbad är en annan möjlig lösning, det kan byggas in direkt i terrassen!

Enligt en undersökning som gjordes i Tyskland återhämtade sig personer med förkylningssymptom betydligt snabbare om de bastade eller tog varma bad. Ett varmt bad i en badtunna får kroppen att producera vita blodkroppar som hjälper att bekämpa sjukdomar och förstöra virus. Köp en badtunna så ser du hur du blir friskare! Kom dock ihåg att man inte får bada i en badtunna om man har feber.

Om man är sjuk rekommenderas det att ställa aromvätska med eukalyptusdoft på kanten på badtunnan: förutom den trevliga doften är eukalyptus även bra mot luftvägssjukdomar. Ett bad i en badtunna ute i den friska luften fungerar dessutom som ett trevligt luftbad. Vad kan vara bättre under den kalla årstiden än att vara ute utan att behöva frysa eftersom du ligger och myser i varmt vatten?

Man bör dock vara försiktig med vattenbehandling vid akuta inflammationer, sår eller feber. Dessutom bör du vara försiktig vid hjärtproblem och graviditet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kunder rekommenderar

Google reviews 4.8 ★★★★★


 • Örjan M. ★★★★★

  Vi är mycket nöjda med vårt köp av badtunna från Lingalaid. Tunnan är rejäl och av mycket god kvalitet och rymmer åtta personer. Vi valde en stor kamin i syrafast rostfritt stål eftersom vi tar upp havsvatten som är suverän att elda i. Vi fick mycket bra information och vägledning samt mycket trevligt bemötande genom hela köpet. Snabb leverans och mycket prisvärt. Vi kan verkligen rekommendera Lingalaid!

 • Andy K. ★★★★★

  Det verkar som om vi valde rätt, det finns ju egentligen en hel del att välja mellan. Har stora förväntningar på helgens bastubad följt av ett kallt dopp i tunnan!
  Man kan inte tänka sig något härligare. Och när vädret blir kyligt så blir det omvänt badnöje. Tunnan var till och med enklare att installera än förväntat. Mycket lätt att sköta och tvätta. Tack till mästarna och produktutvecklaren som kom på plats för att justera tömningen. Det skulle kanske vara en bra idé att ha en större tömningsventil i urvalet för snabbare tömning av tunnan.
  Rekommenderar till alla, ni får en suverän badtunna även om priset är en aning högre!
  Andres och Helily från Jõulumäe i Pärnu län.

 • Härmo H. ★★★★★

  Ett företag med rejäla kunskaper och erfarenhet som sätter värde på att hålla överenskommelser!
  Priset är i proportion till produkternas kvalitet!

  Henry T. ★★★★★

  Lingalaids båtar är av en helt annan klass jämfört med andra på marknaden. Företagets utvecklingsarbete och arbetsattityd är kanonbra! Jag önskar lycka till, framgång och mer samarbete i framtiden :-)

  Jane P. ★★★★★

  Högklassig service både innan och efter köpet. Marknadens mest exklusiva och intelligenta produkt.

 • Lisa W. ★★★★★

  Vi är otroligt nöjda med hela vår upplevelse med Lingalaid. Superproffsig support och kommunikation med det svenska ombudet Marlen. Vi fick snabbt svar på alla våra frågor vilket gjorde att vi kände oss trygga i vårt val. När sedan leveransen kom bara några dagar efter beställning så blev vi glatt överraskade över vilken fantastiskt fin tunna vi valt! Hög kvalitét och så snygg!

  Försäljning

  Teknisk support

  Marknadsföring