Båtar

I fall du har tänkt på att skaffa dig en utflyktsbåt, fritidsbåt, motorbåt eller en roddbåt, så har du kommit rätt eftersom att Lingalaids skeppsbyggare med dess 14-års erfarenhet erbjuder alla dessa båtar.

Lingalaid P6

Lingalaid P6 är en elegant kustkryssare med mittkabin. Den rymliga, lyxiga salongen skyddar mot nederbörd under instabila nordiska förhållanden.

 • 6,2 x 2,2 m
 • 825 kg

Pris från 327 190 kr

Lingalaid 530

Lingalaid 530 är en riktig slitvarg som med sin utmärkta sjötålighet, oslagbara flytkraft och stabilitet passar både för fiske och picknick med familjen.

 • 5,45 x 1,95 m
 • 351 kg

Pris från 157 378 kr

Lingalaid 403

Lingalaid 403 är en äkta äventyrsbåt – en snabb motorbåt med utmärkta köregenskaper och mycket god stabilitet, lämplig för såväl nöje och fiske som vid olika vattensporter.

 • 4,02 x 1,6 m
 • 193 kg

Pris från 76 235 kr

Kunder rekommenderar

Google reviews 4.8 ★★★★★


 • Örjan M. ★★★★★

  Vi är mycket nöjda med vårt köp av badtunna från Lingalaid. Tunnan är rejäl och av mycket god kvalitet och rymmer åtta personer. Vi valde en stor kamin i syrafast rostfritt stål eftersom vi tar upp havsvatten som är suverän att elda i. Vi fick mycket bra information och vägledning samt mycket trevligt bemötande genom hela köpet. Snabb leverans och mycket prisvärt. Vi kan verkligen rekommendera Lingalaid!

 • Andy K. ★★★★★

  Det verkar som om vi valde rätt, det finns ju egentligen en hel del att välja mellan. Har stora förväntningar på helgens bastubad följt av ett kallt dopp i tunnan!
  Man kan inte tänka sig något härligare. Och när vädret blir kyligt så blir det omvänt badnöje. Tunnan var till och med enklare att installera än förväntat. Mycket lätt att sköta och tvätta. Tack till mästarna och produktutvecklaren som kom på plats för att justera tömningen. Det skulle kanske vara en bra idé att ha en större tömningsventil i urvalet för snabbare tömning av tunnan.
  Rekommenderar till alla, ni får en suverän badtunna även om priset är en aning högre!
  Andres och Helily från Jõulumäe i Pärnu län.

 • Härmo H. ★★★★★

  Ett företag med rejäla kunskaper och erfarenhet som sätter värde på att hålla överenskommelser!
  Priset är i proportion till produkternas kvalitet!

  Henry T. ★★★★★

  Lingalaids båtar är av en helt annan klass jämfört med andra på marknaden. Företagets utvecklingsarbete och arbetsattityd är kanonbra! Jag önskar lycka till, framgång och mer samarbete i framtiden :-)

  Jane P. ★★★★★

  Högklassig service både innan och efter köpet. Marknadens mest exklusiva och intelligenta produkt.

 • Lisa W. ★★★★★

  Vi är otroligt nöjda med hela vår upplevelse med Lingalaid. Superproffsig support och kommunikation med det svenska ombudet Marlen. Vi fick snabbt svar på alla våra frågor vilket gjorde att vi kände oss trygga i vårt val. När sedan leveransen kom bara några dagar efter beställning så blev vi glatt överraskade över vilken fantastiskt fin tunna vi valt! Hög kvalitét och så snygg!