Badtunnor och terrasspooler

Badtunna är för hela familjen. Den kan användas året runt – sommardagar för bus och bad med hela familjen eller en mörk vinterdag efter en lång dag på jobbet, krypa ner och slappna av och lämna allt för en stund.


KÜMBLUSTÜNN EHK TÜNNISAUN ANNAB SUUREPÄRASE VÕIMALUSE NAUTIDA PEREGA KVALITEETAEGA

KVALITETS TID MED FAMILJEN OCH HEMMA
LYX FÖR VUXNA OCH SMÅ.

KÜMBLUSTÜNNI SAAB KASUTADA AASTARINGSELT – NII SUMEDAL SUVEÕHTUL KUI KA LUMISEL TALVEHOMMIKUL

DEN KAN ANVÄNDAS ÅRET RUNT
– SOMMAR OCH VINTER

KÜMBLUSTÜNNI KASUTAMINE AITAB MAANDADA STRESSI, LÕÕGASTAB LIHASEID JA EDENDAB VERERINGET

HJÄLPER TILL ATT MINSKA STRESS, HAR EN AVSLAPPANDE
EFFEKT PÅ MUSKLERNA OCH FRÄMJAR BLODCIRKULATIONEN

ERILINE VIIS TÄHTPÄEVADE TÄHISTAMISEKS

ETT SPECIELLT OCH MINNESVÄRT
SÄTT ATT FIRA


Badtunna Lingalaid 1500

Vår bästsäljande badtunna, som tillåter även ett större sällskap att sträcka på tårna.

 • 2080 mm
 • Veduppvärmning/elvärme
 • 1500 L
 • 2-3 timmar
 • 7-8

Pris från 22 410 kr

Badtunna Lingalaid 1100

En badtunna so passar perfekt för den lite mindre trädgården eller terrassen.

 • 1750 mm
 • Veduppvärmning/elvärme
 • 1100 L
 • 1,5-2,5 timmar
 • 4-5

Pris från 21 711 kr

Badtunna Lingalaid Luks

En lite mindre badtunna, men mycket rymlig (7-8) och ergonomisk och erbjuder bekväm av koppling.

 • 2080 mm
 • Veduppvärmning/elvärme
 • 1300 L
 • 2 timmar
 • 7-8

Pris från 34 045 kr


Badtunna Lingalaid 1700

För den som vill ha en annorlunda design på sin badtunna, en åttkantig badtunna med mycket plats.

 • 242cm X 182cm
 • Veduppvärmning/elvärme
 • 1700 L
 • 3 timmar
 • 7-8

Pris från 23 913 kr

Terrasspool Lingalaid Fjord

Terrasspool är ett äkta hemmaspa med snygg design den ultimata lyxen som körsbäret på tårtan.

 • 2200 mm
 • Veduppvärmning/elvärme
 • 2000 L
 • 3-4 timmar
 • 8-9

Pris från 47 398 kr

Varför Lingalaid?


VI GÖR ALLTID VÅRT JOBB MED KÄRLEK.
HOS OSS FÅR KUNDEN ALLTID UTMÄRKT SERVICE.
VI TILLVERKAR INTE BARA PRODUKTER, UTAN UTRUSTNING FÖR KVALITETSTID
UTFORMAD OCH TILLVERKAD I ESTLAND, AV VÅRA EGNA SKICKLIGA HANTVERKARE
VI UPPSKATTAR SKÖNHET OCH KVALITET
VI ÄR SOCIALT ANSVARSFULLA OCH BIDRAR AKTIVT TILL SAMHÄLLETS UTVECKLING
VÅRT VERKSAMHET ÄR BASERAT PÅ ETT HÅLLBART TANKESÄTT

Vanliga frågor och svar

Värmeisolerande överdrag eller kupolformade lock?

Ett viktigt tillbehör till en badtunna är ett lock, som håller tunnans insida ren året runt. Företagets Lingalaid produktsortiment omfattar både vanliga kupolformade lock och värmeisolerande överdrag. Dessutom minskar värmeisolerande överdrag uppvärmningstiden betydligt och håller vattnet behagligt varmt till nästa kväll.

Polyuretanisolering?

Polyuretanisolering fungerar som en termos – den håller vattnet i tunnan vid en stabil temperatur även efter det att uppvärmningen har avslutats och minskar uppvärmningstiden.

Stor eller liten kamin?

En stor kamin minskar uppvärmningstiden betydligt, särskilt för större badtunnor och terrasspooler, eftersom det bara behövs två famnar ved. Den lilla kaminen är till för dem som inte tycker att hastigheten är viktig och som njuter av en längre, terapeutisk uppvärmningsprocess.

Kamin av rostfritt stål eller havsvattenbeständig aluminium?

Vårt sortiment omfattar kaminer av både rostfritt stål och havsvattenbeständig aluminium. Båda har sina för- och nackdelar. Havsvattenbeständig aluminium har något bättre värmeledningsförmåga än rostfritt stål. När det gäller aluminium är det särskilt viktigt att se till att kaminens vattenmantel aldrig blir torr. Annars kommer ett hål att smälta omedelbart in i eldstaden, vilket man inte behöver vara rädd för med en kamin av rostfritt stål. För en mer bekymmersfri användning rekommenderar vi framförallt en kamin i rostfritt stål, som också är standardutrustning för våra badtunnor.

Massagesystem eller hydromassage

Ett massagesystem, eller hydromassage, är en massage med vattenstrålar.

För dig som vill njuta av en extra lyxig spa-upplevelse i en badtunna.

Hydroterapi är en effektiv form av naturlig terapi med många helande och avslappnande egenskaper. Dessutom förbränner tunnbastun mycket kalorier (cirka 280 kalorier/h) och har därför en anti-cellulit-, bantnings- och fettförbränningseffekt.

Bubbelsystem eller luftmassage

De uppvärmda luftbubblornas uppåtgående rörelse ger en helkroppsmassage och berikar blodcirkulationssystemet med syre. Det är särskilt bra för nervsystemet och blodcirkulationen. I ett varmt bad ökar andningstakten och hjärtfrekvensen, medan blodtrycket sjunker och muskeltonus minskar. Temperaturskillnader stimulerar det autonoma nervsystemet, stärker kärlsystemet och kroppens motståndskraft. Den hjälper också till att utsöndra rester från kroppen, rengöra huden och göra den jämnare. Varmvattenbadet är också till hjälp vid sömn- och ämnesomsättningsstörningar och fungerar som en effektiv stressreducerare. Om du använder badskum förvandlas vattnet i tunnan till ett härligt skum som barnen kommer att älska.

Skorstensskydd

Eftersom den nedre delen av badtunnans skorsten blir varm finns det en potentiell risk för oavsiktlig brännskada. Skorstensskydd är det bästa sättet att förhindra detta.

Färgterapi

Belysningslösningar – på mörka kvällar är det skönt att ha ett belysningssystem på badtunnan. Det finns i vitt eller färgat.

Vattenrening och filtreringssystem?

Ett filtreringssystem hjälper alltid till att spara vatten, oberoende av uppvärmningslösningen. Om vattnet inte renas blir det grumligt och oestetiskt. Om vattnet filtreras eller renas från bakterier med aktivt syre kan det användas i flera månader.

Rengöring av badtunnan?

Vi har fått många frågor om rengöring och underhåll av badtunnor. Tunnan behöver inte mycket underhåll, men grundläggande rengöring är ändå nödvändig. En trasa och diskmedel är oftast tillräckligt för alla ytor. Om det finns mer envis smuts kan citronsyra också användas. Beroende på användningsgraden är det bra att rengöra massagesystemets rör, där smuts oundvikligen kommer att bildas, ungefär två gånger om året. Det är inte heller någon komplicerad procedur. Det tar bara 30 minuter med en effektiv rengöringsprodukt som PipeFix, som naturligtvis kan köpas hos oss.

Elvärme?

Valet av uppvärmningsmetod bör först och främst baseras på behovet, dvs. hur ofta badtunnan ska användas. Om du vill njuta av ett dagligt dopp och massage i badtunnan är elvärme det enda valet som håller det uppvärmda vattnet vid rätt temperatur, så att tunnan är redo att användas hela tiden. När det gäller elvärme bör man dock ta hänsyn till att det tar ca. 10-11 timmar för vattnet att värmas upp den första gången. Inomhus är elvärme säkert den enklaste lösningen. För radhus och tätbebyggelse är elvärme också det bästa alternativet, eftersom det inte stör grannarna.

Transport och flyttning?

För att badtunnan ska nå sin ägare i gott skick hjälper vi till med transport från vår fabrik till hela Estland och även utanför Estland.

Det viktigaste vid installationen är att tunnan/poolen placeras på ett fast underlag, så att det inte sjunker genom golvbeläggningen eller helt enkelt ner i marken när den fylls med vatten. I princip ska vem som helst kunna installera en tunna på egen hand.

Värmebehandlat trä

Lingalaid badtunna är hållbar och vackert tack vare värmebehandlat furuträd. Värmebehandling gör träet mer hållbart och stabilt och lättare på grund av den minskade fukthalten. Värmebehandlingen är kemikaliefri och trädet blir inte hett i solen.

Customer reviews


Örjan M.
Örjan M.
17:56 10 Oct 21
Vi är mycket nöjda med vårt köp av badtunna från Lingalaid. Tunnan är rejäl och av mycket god kvalitet och rymmer åtta personer. Vi valde en stor kamin i syrafast rostfritt stål eftersom vi tar upp havsvatten som är suverän att elda i. Vi fick mycket bra information och vägledning samt mycket trevligt bemötande genom hela köpet. Snabb leverans och mycket prisvärt. Vi kan verkligen rekommendera Lingalaid!
Kaarel K.
Kaarel K.
11:54 09 Jul 21
Tõnis T.
Tõnis T.
17:11 07 Jun 21
anne-liis R.
anne-liis R.
08:54 07 Jun 21
Karin L.
Karin L.
07:07 07 Jun 21
Vahur K.
Vahur K.
05:41 07 Jun 21
Mart T.
Mart T.
02:42 07 Jun 21
Reijo K.
Reijo K.
14:47 06 Jun 21
Madis T.
Madis T.
14:16 06 Jun 21
Härmo H.
Härmo H.
14:14 06 Jun 21
Ettevõte, millel on asjalik teadmiste ja kogemustepagas ning kes hindab kokkulepetest kinni pidamist!Hind on võrdelises väärtuses toodete kvaliteediga!A company with a lot of knowledge and experience with an ​​agreement value!The price is commensurate with the quality of the products!
Henry T.
Henry T.
13:26 06 Jun 21
Lingalaidi paadid on hoopis teisest "puust" st, plastist kui teised saadavalolevad. Väga vinge arendustöö ja töösse suhtumine on selles ettevõttes! Soovid jõudu, jaksu ja rohkem koostööd edaspidiseks :-)
Sirje L.
Sirje L.
12:48 06 Jun 21
Taavi T.
Taavi T.
12:26 06 Jun 21
marleen v
marleen v
12:21 06 Jun 21
Margit O.
Margit O.
11:48 06 Jun 21
Malle P.
Malle P.
11:33 06 Jun 21
Kairi M.
Kairi M.
09:52 06 Jun 21
Kiri V.
Kiri V.
09:39 06 Jun 21
Andy K.
Andy K.
08:53 06 Jun 21
Tundub, tegime õige otsuse, valik ju tegelikult lai. Suur on ootus nädalalalõpu saunale ja siis külma tünni!Midagi lahedamat ei oska ette kujutadagi. Eks jahedate ilmadega,saab jälle teistpidi naudingu kätte. Tünni pagaldamine läks üle ootuste lihtsalt. Hooldus ja pesemine väga hõlbus.Tänud meistritele ja tootearendajale, kes käis eraldi vee ärajooksu timmimas. Valikus võiks olla ka suurem veeärajooksu kraan, et vesi kiiremini lahkuks tünnist.Soovitan kõigile, vaatamata tiba kõrgemast hinnast, saate väga hea tünni!Andres ja Helily, Jõulumäe kandist Pärnumaal.
Mart T.
Mart T.
08:12 06 Jun 21
madis
madis
07:57 06 Jun 21
Janno R.
Janno R.
07:50 06 Jun 21
Reflexest
Reflexest
07:12 06 Jun 21
reelika K.
reelika K.
07:04 06 Jun 21
Rando A.
Rando A.
16:03 18 May 21
Lauri L.
Lauri L.
12:32 18 May 21
Vitali P.
Vitali P.
06:48 19 Jul 20
Много лет работаю с ними по Чудскому побережью. Доволен.
Aneka P.
Aneka P.
10:33 06 Jul 20
Алексей Новиков ツ
Алексей Новиков ツ
18:20 14 Jun 16
Делают очень качественно и недорого! Рекомендую.
Fler recensioner
js_loader